nyheter

Senaste nytt från oss.

aluminium et cetera är en kompetent aluminiumleverantör

förnyat certifikat

aluminium et cetera har ett certifierat kvalitets- & miljöledningssystem som granskas varje år. Vart tredje år görs ett ”förstärkt uppföljande” för förnyelse av certifikatet. Vi är stolta över att nu ha vårt förnyade certifikat. Certifikatet i pdf-format finns på sidan om oss.

OM OSS

utökad lageryta

aluminium et cetera har haft en stark tillväxt och för att möta våra kunders behov har vi under 2023 utökat vår lageryta. Det känns härligt att nu ha tillräckligt med plats för att ta hand våra kunder på bästa sätt.

aluminium et cetera är en kompetent aluminiumleverantör

ett stort tack!

aluminium et cetera har ställt ut flera år på mässan Elmia Subcontractor som är industrins hjärta. Många fina besök har det blivit i vår monter och vi vill tacka alla som tagit sig tid att besöka oss på mässan!

tid att fira

2022 firade aluminium et cetera en rejäl ökning med 72% och omsatte 40 miljoner. Samtidigt som vi etablerar en stadig plattform tillsammans med våra fantastiska leverantörer står vi nu väl förberedda att ta väl hand om våra kunder i många år framåt!
Ett stort tack till alla duktiga medarbetare som gör det möjligt!

aluminium et cetera är en kompetent aluminiumleverantör

unik cirkulär stekpanna

Det självklara valet för alla med hjärtat för miljön.
aluminium et cetera är stolt leverantör av unik, cirkulär och klimatvänlig stekpanna; världens första cirkulära stekpanna. ONEPan är del av en cirkulär ekonomi, ”win-win economy” – det är en högpresterande stekpanna tillverkad av återvunnet material och med ett unikt cirkulärt retursystem.

LÄS MER